Saturday, December 6, 2014

Holla December

Assalamualaikum

Sesaja lalu bloq.lama xupdate.bz la sekarang.sejak dipinjamkan ke unit lama ni.memang hidup xberapa terurus sket.nak blogwalking pon xsempat..nak hapdate lagi la tak sempat..hihihihi

only a few thing happen for the past 2 month, so xde ralat sangat kalau blog x berhapdate..ntah pape bahasa...ahahahha asalkan korang paham udah la yer...

tapi sebelum terlupa

nak wish kakak aku yang akhirnya berjaya memperolehi Master nya.So sekarang dia dah naik pangkat...dah naik selangkah lagi dari UD52 ke UD54..alhamdulillah...semoga rezeki kakak bertambah2 dan tertumpah sket rezeki tu ke kami..dalam erti kata lain..kami tumpang senang ja..hehehhehe

Congrat Dr. Azma
*tabik spring*


Pahtu kakak kena pindah johor lak..sedih.rasa makin jauh dari kakak..nnti susahla nak jumpa anak2 buah yang terchenta tu..missing korang lah nanti.huhuhuhu