Tuesday, October 30, 2012

Selamat Pagi Cinta :)

Poyo giloss tajuk entri..bajet romantik n feeling2 gitew macam cerita Salam Cinta....:)
bukan ape, sebab pepagi dah bangun n g shoot gambaq prewed adinda tercintas zaszas nih...memenuhi permintaan adinda n adinda ipar yg kununnya ku cintai dan sayangi (laaa sangatttt) nie..:) makan ati berulam jantung adik aku sorang ni karang...hihihii

Entri nak tayang adik ipar lagi nih...KISAHNYERRR....

Tempat shoot kat Mengkuang Dam..tempat yg paling dekat ngan umah aku lew...tp best gak lepak2 sini..hihihi...nak shoot pon xder org kaco..setakat org jogging n beriadah bersama keluarga..n budak2 sekolah bercamping dan berkawad sana sini...

sangat pagi yg tenang.....

enjoylah a few pitcha yg aku shoot...ntahla..skill tetap tak marii...aku layan jer buat2 terer..hehehehe


 




ceritera cinta sang arjuna dan dewinya....
esok aku up lg sekeping dua buat tatapan......





adios amigossss!!!!!!!!!!!

Wednesday, October 24, 2012

wut shud do vs wut have do(ne)

Assalamualaikum...

Very busy woman....start je hari pertama bulan OKTOBER 2012...aku lah manusia paling bz kat Putrajaya nie...ngeeeee...menyiapkan tempahan di saat akhir dah jd mcm hobi..pdhal aku siap design semua akhir bulan sembilan lg..t p mcm dah jadi habitat n tabiat, aku hanya berjaya habiskan kerja2 aku last minute...kenapa???aku pon xpasti y..tp hakikat n takdir aku kot...last minute baru bergelut settlekan oder...walaupon aku dah start awal..mesti ada benda yg terjadi yg membuatkan aku akan tersiap last minute jugak...

bulan 10 tahun 2012...

tak pernah aku sebusy ini sepanjang tahun nie....masuk je bulan 10 (bulan2 terakhir dalam kalendar kan tym cuti sekolah)..utk org2 yg berbisnes kecik2lan mcm aku nih..n core buisness aku mmg akn buat aku bz tym2 cuti sekolah nie...

So...apa yg bz sangat aku nih???

Whut shud do??

#siapkan tempahan kad2 kahwin customer...
#edit n albumkan gambar pre wed n resepsi customer jugak...

di samping prepare:

persiapan kawen adik lelaki aku yg insyaAllah di jangka pada awal bulan 12...

#kena siapkan kad kawen
#kena siapkan goodies *tetamu**rombongan pengantin**tetamu kanak2*
#kena pk idea n siapkan dulang hantaran
#kena prepare baju utk family members..nak sedondon seia dan sekata kononnya..

nasib baik aku n kakak dah bahagi2 kan tugas:
aku uruskan:
*kad kawen
*goodies
*hantaran (dulang)
*gambar msa wedding day

kakak aku:
*bilik pengantin
*langsir2 ..
*baju sedondon kitorang ~kakak aku dah beli sepasang, n aku dah beli spasang sorang....

nmpak mcm sket tp senarnye besar jugak tanggungjawab kitorang..

asyik ulang alik nilai+KL cr barang2...

seronoknya nak kawen
tp x seronoklah kena struggle siapkan barang2..kalau kaya senang..hire je wedding planner...dia mtk wet bayar..yg penting keja siap!!!

cardassss!!!!!!!


Sunday, October 7, 2012

mari raikan cinta

pergh lama gila tak berbelog nih...

kali ni post gambo2 org kawen lah...job last saturday!!!


musim orang kawen sekang nih...makin ramai lak yg kahwin...CONGRATS UOLLS!!!! :)


setakat mampu sekeping je dolu..sbb da ngantuk sgt2 dah nie...ahaks....loving couple..
kemesraan dorang lain macam lepas kawen...hehhehehe

sangat shomell...nak wish lah..

kepada Puan (already okeh) Fazilah binti Rahmat...selamat pengantin baru..kami doakan agar perkahwinan yg di bina bahagia sampai bila2...till the end of the world.... :)

 dan buat dua orang anak dara yg ikut aku...tengs korang...sayang korang ketat2...ikutlah saya lagi okeh...saya sangat suka!!!! maceh korang.... maceh awak awak..hehehhe


n sangat suka pix nie...jgn di tanya aku tak tahu kenapa..sbb gambo candid kot.....terbaekkk!!!! :)


ni gambar reramai....bestnya amik gambar ramai2 mcm nie...mn aku eh???hahahhahaha ske tgk aksi lia anak zila....natural giler..hahahaha