Tuesday, December 21, 2010

aaaarrrrrggggghhhhhh......

Hari ni pagi2 aku dah bad mood....

(1) sbb kena tinggal coaster..hangin aku...dpt info tggu kt kaunter pusat 7.30pg, tp rupe2nya kul 7.30 tu gerak dr opis..maknanya kena ada kat bawah before 7.30 laa...hanginnnnn..... tp xpe, sbb aku mmg malas nk g pon..slalu je kena substitute org, xske...UNLIKE dis...

(2) sbb pokok cactus org tue yg aku amik letak dlm toilet...ala, pinjam je lah...itu je pokok yg seswai...xperlah as, ko beli sendirik la pokok2 ko...peringatan utk diri sendiri ~~jgn sesekali buat 5s pakai duit opis atau amik ape2 brg yg ada kat opis nie...merana ko nnti As...ingt aku hadap sgt ke ngn pokok2 tu smpi gelar org mencuri..hangin hangin.....huhuhuhuhu...

Napelah aku dah jauh hati sgt ngn opis nie..dgn org tu aku terasa, dgn org ni aku terasa...ni yg nyesal sgt2 ni start amek ubat hormon..hormon aku dah pelik dah sekrg.cpt naik hangin, cpt jauh hati, cpt terasa, cpt depress...mcm2lah....so, tlglah jgn kcu emosi aku lg, tlglah jgn buat bnda pelik2 yg xpatut seorang manusia buat..nnti aku terasa ssh..dulu, sblm mkn ubat hormon, aku xjd mcm nie..ye lah...aku xperiod, so xderla aku ada penyakit org dtg bulan nie...hhuhuhuuhuhuhuhuhuhu......

No comments: