Monday, December 31, 2012

Tahun 2013 Yg Masyhur

wrapped up tahun 2012

* mak kena kanser payudara n terpaksa menjalani major operation (buang sebelah payudara), saat2 yg amat mencemaskan sbb aku amat2 sayang mak aku n sgt2 takut menghadapi 'kemungkinan' yg bakal terjadi..alhamdulillah walaupon masih tetap kena menjalani rawatan2 susulan, tiada komplikasi..yg penting mak sihat walaupon xsepenuhnya

* bapak mertua meninggalkan kami semua buat selama2nya...unpredictable sgt2 sbb dia taklah sakit mcm abah aku sakit...so sudden, kerana heart attack, kami kehilangan arwah buat selama2nya...Arwah seorang yg sngt baik, peramah, ske wat kelakar, wlupon strict n kami amat2 menyayangi arwah..sampai sekarang kami masih dpt merasa seakan2 arwah masih bersama kami....apa saja yg kami buat mesti ada selit2 kenangan bersama arwah sbb arwah ni ske berseloroh...Alhamdulillah, arwah pergi dengan tenang sekali walaupon suffered selama seminggu di ICU....

Al Fatihah buat Allahyarham Hj Dilah Bin Samat
Semoga di tempatkan bersama2 para solihin dan anbiya'

* adinda aku menikah wei...tu cerita gembira lah..lepas sorang lagi. kurang beban mak kot!!hopefully adik aku tu bertambah matang dan kami benar2 berdoa dan berharap agar beliau dapat mengemudi bahtera rumahtangga mereka n kekal sehingga ke akhir hayat...dan juga kami amat2 berharap adik aku Azhari dan isterinya Aishah dapat jaga mak n abah sebaik2nya..itu ja harapan kami....

harap2 tahun 2013 lebih smooth dan semua yg aku harapkan menjadi kenyataan dan dimakbulkan tuhan...Amin YA RABBAL A'ALAMIN....

so apa resolution aku utk tahun 2013???

tahun ni aku xder goal sgt

cme berdoa agar Allah terus-terusan membuka pintu hati kami dan juga pintu rezeki buat kami berdua...In sha Allah...hanya berharap kami akan jd insan terbaik (better as person)(better as ummah)(better as friend)(better as family members)(better better better dlm apa jua yg kami ceburi/pergi...

AMIN YA RABBAL A'ALAMIN


P/S : juga berharap kami berdua akan menjadi Mr n Mrs Bear forever n ever n live together happily ever after forever n ever......:)


1 comment:

auqila said...

Banyak kan bersabar sahabat