Tuesday, May 17, 2011

letih yang hampeh

ceciter ceciter..nak citer pasai xtvt sehat aku training berkawad kiri kanan kiri kanan selama 2 minggu..akhirnya kecundang..xkisah sgtlah, tp reason kekecundangan tu yg mcm buat aku frust mrust....reason mengatakan kami kalah sebab bawak rambu rambu ba rambu ramba tu yg fedap tue..kata perbarisan hari sukan..oppps pesta sukan..di tekan kan perkataan pesta itu yer..pesta kan tmpt kita berhuha huha gumbira. nape nak strict sgt mcm pertandingan kawad kaki antara pasukan pengakap sekolah2...huhu..frust..tp adatlah kalah menang..wlupon frust frust dan frust.....sehari sblm pertandingan, dpt final result yg kami xkan d sponsor kasut..dah mcm frust sbb membayangkan mcm2 kaler kasut dan ketidakseragaman yang nyata...tp redha jerlah...mcm xkenal BPP...hehehhe...tp wutever pon..enjoy dos pix lah yer...
bergambar sebelum acara berdiri tgh panas beramai2

get ready utk berbaris kiri kanan
bergambo bersama maskot yang supa kool terhangat d pasaran
sempat lg men pis pis sblm kawad
maskot yang vogue n seksi
siyes giler mke tgh kawad
sblm kawad men candid2 dulu..xpelah xmenang asalkan kita enjoy!!!!
peace no war..yg penting kami happy
ratu pelekat.....dpt num 3..jadiklah tue..hehehhe
abg2 askar yang wat persembahan..best...sgt seragam as dengdorang mmg dibayar utk berkawad...
pasukan dr akuntan negara...dpt tempat ke perbarisan...sila perhatikan keseragaman baju+sweater+seluar yg ada line2 ijau+kasut yg menggabungkan warna tema ijau dan biru tua..sgt seragam....
BPP adalah di antara pasukan yang terdiri drp peserta pelbagai size...dr kecik sekecik2nya hinggalah setinggi dan sebesar saya...ada lg tinggi tau...klu kontinjen lain...tinggi lebih kurang jer..tp kami adalah kontinjen yg comel....tgk baju kami..cantikkan wlupon xdpt kasut ngn sweater..tp kami ttp menten cantik tau..huhuhu
ini kontinjen yg menang..pengurusan, MOF...sgt2 seragam.....n dorg mmg xder bawak props...dgr citer jajes adalah askar yg bertanggungjawab melatih dorg nie....klu begitu korang rs adakah keadilan berpihak pd kami???oh tidak.....
ni dapat tempat ke2..dari MOF...seragamlah sebb sweater n kasut dorg...
pasukan ni senasib dgn kami...xdpt pape pon...cme dorg nie bernasib baik sbb kasut n sweater dpt...cme dorg bwk props sbb tu xmenang...
poo n chitra..
tym ni lum dpt keputusan kawad...masing2 muke lega sbb dah abes seksa berjemur tgh panas...n mke puas sgt sbb ramai yg ckp kami bakal menang...sbb terbaik...
anak2 dara dari johor....
tggu result...
datuk masuk acara berjalan kaki pegawai2 tinggi MOF
jadik pompom gurl adalah acara sampingan kami....
jadik model sambilan pon adalah sebahagian drp tugas kami hari tue..hehehhe
liniey n fazilah bersama hero kecil..
maknye si hero2 kecil
maziah si olahragawati of the day..tahun depan ko ada saingan hebat maziah..sbb aku nak masuk bertanding...kahkahkah
mke berdebar tp xper ko mmg sprinter...
masih lagi bergaya
apa kejadahnya si adeep nie...hehehhe

maskot yang menjadi poojaan gadis2, mak2 gadis dan teruna juga jejaka di tapak pesta..hehehhe



       
pape pon yang penting kami enjoy+dapat baju free+dapat seluar track free+dapat makan yang maha kenyang mewah nya+++hepi hepi hepi

at least ada buat xtvt berfaedah n tambah satu xtvt opis utk di masukkan dlm LNPT tahun 2011 nie...




3 comments:

wan nurul hezrina said...

wahh meriah baju bee..hikhik..dato syuib berlari mcm lajujer nampak=)

Azfa Bt Hj Baharudin said...

itu acara berjalan kaki....bkn acara berlari la nurul..tp dia mmg lari pong...salah konseppp....

wan nurul hezrina said...

oooo mcm2