Thursday, November 24, 2011

pencarian hampa...

Gara-gara tengok JJCM, Sabtu lepas..masing2 dah terliur amat tgk noodle2 ala masakan cina...tgk si Qi makan mmg terliur. sedap abes lah...saya dan kawan2 berkira2 gaji jer nak g serang Cyberjaya tanpa segan silu...

...yakni ari gaji 24/11/11 iaitu hari nie, kami 2 bijik kete g serang Cyberjaya dgn jayanya..g tym lunch..dahla mmg x google langsung lokasi..main hantam jer..

akibatnya..kami berpusing satu Cyberjaya carik kedai..kesian driver!!sampai rs nak give up dan patah balik makan kat Cafe jer (klu give up kan bagus!!!..hukhukhuk)..tp sbb masing2 mmg dah mengidam, carik jugak sampai jumpak..

Akhirnya jumpak jugak kedai..tp aduh malang....

kedai nya tutup dong!!!!!!!!!!

hampa...... :(

tp rupa2nya bukan kami jer yg hampa...td aku tgk blog akak sorang nie ....dia pon g carik jugak kedai nie...dan resultnya hampa jugak mcm kami....huhuhuhu

nmpak tempting bukan???????? huhuhuhu......craving for this..... (gambar di ambil dr blog org lain yg berjaya sampai)
nie antara menu.... ada nampak menu nasik tak???? (gambar di ambil dr blog org lain yg berjaya sampai)

nielah rupa kedai....bestnya klu kami sampai kedai nie bukak luas mcm nie..ini idak..bertutup rapat jerr... (gambar di ambil dr blog org lain yg berjaya sampai)

P/S : nnti ajak hubby la g cna makan, macam serik jer nak kuar carik mkn waktu lunch...td, bukan nie jer cerita sedih dalam idup kami...Tp ada lg cerita sedih..biarlah ianya menjadi rahsia antara kami2 jer...hukhukhuk... betul2 hari malang sedunia....

Semua yang saya cerita semestinya berlaku dalam hidup saya...enjoy my story k...

1 comment:

Azfa Bt Hj Baharudin said...

kedai nie dah officially tutup 2bln lepas...maklumat adalah fakta sbb saya dah tepon FISH CASTLE cawangan Uptown Damansara...