Saturday, May 19, 2012

chukkae BPP.....

Frust + Gembira
Frust sbb tak dapat join perbarisan tahun nie (tahun lepas aku join- walaupun tak dapat masuk sukan, at least dpt join event nie ngan masuk perbarisan..tp tahun nie kami tak dapat join-memang kecewa...mgkin tahun nie last year aku kat BPP..who knows)
Gembira sbb perbarisan dah menang utk tahun nie

Alhamdulillah

Venue : INSPEN Bangi
Event : Pesta Sukan Perbendaharaan

Sbb aku kecewa aku tak amik banyak gambar ~aku amek video jer
Datang just nak bagi sokongan kat kawan2 BPP yang bernasib baik dapat masuk
Yang bernasib tak baik dpt tgk jerlah yer..

Neway CONGRATULATION sbb menang..
BPP the Best
(wlupon sekang rasa macam dah tawar ati kat sini since ........ )








n i'm enjoying my existance since i'm already here.....

my love for children

-










n also my fren.....tengs siti sarah sebab bawak saya g INSPEN dgn kereta awak
hehehehheheheh
(sekang nie asyik tumpang si Sarah jer...ssh nak bawak kete sendiri dah since kereta dah ter'turbo'.....sakit kaki tekan clutch la)


3 comments:

Mummy said...

next year kalo ada rezeki kiter join sesama yer....heheh..apa2pun tahniah pada BPP...

Azfa Bt Hj Baharudin said...

insyaAllah Mummy Btarisyia...tengs sbb jenguk2 blog kiter...sukernyaa...hehehhehe

auqila said...

Haaaaa ngape aku tak tau ada sukan.... Hmmmmmmmm