Friday, August 10, 2012

iftar ~20 Ramadhan

Sessi iftar bersama kengkawan....
kali nie iftar ala western..hamboi!!!idaklah western sangat pon..ekceli makan makanan ala western jer.mkn kat Chop & Steak Seri Kembangan...

Alhamdulillah kenyang...




gambar memang tak cantik sebab pakai kamera henpon..lpe betul nak bawak kamera

kedai ni best (pada aku la)..deko dia mmg best...servis pon okeh, xlambat sangat pon!!hehehehhe...bulan Ramadhan nie dia sediakan air masak+kurma atas meja..so kalau diorang terlambat pon tak kisah sangat..takderla kelam kabut sangat dorang nk kejar oder..

pegi sana kami buat tempahan melalui telefon
nak tempah boleh kol 0193357373 / 0133383232
memang sngt santai dan tak kelam kabut pon...
n makanan kat cni memang berbaloi2..kami makan 10 orang n ada side2 dishes...
baru RM138++

tengok menu nie...


n ini apa yg kami santappp semalam....

chicken chop RM8.90
dia pakai sos cendawan so klu nak lagi sedap mtk jer sos black pepper

spagetti meatball with cheese RM10.90

lamb chop RM9.90

grilled fish RM8.90

sbb murah so THUMBS UP!!!!hehehhehe

recommended.....
mcm na nak sampai tempat nie???lokasi nya terletak di roundabout Serdang....berdekatan kilang Berryls dan Perodua....

ANYEONG




 

No comments: