Thursday, April 21, 2011

ada apa dgn sengal....

sape yang sengal???ape itu sengal???knapa aku kata org sengal??hahahhahaha...sengal tu subjektif..pd aku sengal adalah apabila org yg aku xske wat prangai..dahla aku xske, pahtu wat perangai..sengal sungguh...n org tu plak buat2 xsedar yg dia wat salah...sgt sengal..kahkahkah...tp atas dasar positive thinking dan memikirkan adalah hikmah di setiap perkara yg terjadi, makanya aku pun wat2 sengal jugaklah...wlu pon ati luka berdarah-rs nak maki2-mengamuk satu opis....huhuhuhuhu

biarkan je lah as...sabau....aku masih boleh bersabar..thank u mak sbb atas didikan-turun sikap sabar mak aku...aku mmg seorg yg agak tabah jugaklah...jenis mls nk pikir2...let go je lah...klu dlm citer katun AVATAR...aku sbg avatar kena belajar cara2 melepaskan apa yg terpendam...learn how to let go..barulah aku dapat buka kelima-lima chakra aku n dpt transform masuk ke alam AVATAR..n tym tu aku lah d most powerful bender utk the whole universe (lihatlah betapa katun mempengaruhi idup aku-kdg2 pikir dr segi positif side ada gak kesan baik dlm katun nie)...:P eh dah lari dari topic sbenar...ahahahaksss....

hari nie...actually dr petang smlm aku mcm hangin satu badan...sbbnye..hny aku yg tahu...klu kat opis aku belagak kool tp blik je umah aku jd bengang, nasib baik ada seorang teddy bear yg selalu bersedia di peluk2 di cium2 di tumbuk2 manja tym aku nak lepaskan geram....huhuhuhuhu.....klu dah geram sgt aku tepok2 montot teddy bear...aaaaaa mastakkkkk.....hahhahahahha...maka hilanglah segala tensen duka nestapa di hati.. arakian....:)

kisahnye ati aku terluka kerana tiap2 kali ada benda best kat opis aku msti terpaksa menempah segala "dugaan2" baru aku dpt menikmati bnda best tersebut...sshnya nak jg hati n perasaan klu dok kat bcr nie..setiap ari msti ada je ati aku yg terluka n kdg2 xdpt d bendung maka mengalirlah air mata sedihla konon sorang2 kat petisyen aku nie..tanpa d sedari mekjue...hahahhaha...jgn di sedari mekjue/azie mati aku satu opis tau...hahahhaha...sbb aku sedih2 adalah tym kena keja wat 5s tertonggeng2 pandai lak cr aku n geng..tp klu tym kursus mursus yakni yg best2 cthnye ke cherating nie...nama aku di potong tanpa mengira apa perasaan aku tym diorg potong nm ku itu..ahhhh...sedih+pilu+duka...huhuhuhuhuhuhu...xpalah as....sabar...masih berani sebut perkataan SABAR tu kat sini ye As..hehehehhe

PS: No heart feeling........+++++++berusaha agar hati aku tak terusan terluka.....:(

2 comments:

iszura said...

hehe sabar ye kak az..nti kite tolong akak wat 5S..wat kaler pink boleh ;p

Azfa Bt Hj Baharudin said...

hehehehhe.....mmg tema kite ping n biru...