Thursday, April 14, 2011

remember me????

sekang nie tgh amik2 mood bc buku..dah lama x bc buku sejak menjak ada tenet kat umah.lebih prefer surf tenet dr membaca..tp memandangkan sekang dah xder tenet (sbb dah terminate MAXIS berukben akibat kecewa n too frustrated dgn perkhidmatan tenet nie....n beralih arah ke UNIFI, tp lom dtg pasang2 lg).... skang tgh layan buku dr SOPHIE KINSELLA...FYI dis author adalah penulis buku A CONFESSION OF A SHOPAHOLICS, ala yg d muvie kan tue...hehehhehe....aku klu nk membaca mmg memilih sket ye kwn2..aku tgk author dulu..hehehhehe klu author tu aku rs mcm best je, masuk kapla, baru aku layan buku tulisan mereka...ewahhhh...mcm pengkritik hebat lak aku nie kan..hehehhe
nie lah muka buku novel yg aku tgh aku bc nie....REMEMBER ME?????......kaver mukabuku pon dah menarik kan..ada bunga matahari..tulisan yg gurlishy stylo....sgt menarik minat aku utk terus membaca...:P
sblm mle bc nak gak tau sinopsis..klu x, mcmna nak menarik minat kan???? ni sinopsis citer nie.....cuter berkenaan seorang pompuan yg bernama LEXI...satu hari tu dia bangun2 je dia dah kat hospital bed after a car accident, thinking it’s 2004 and she’s a twenty-five-year old with crooked teeth and a disastrous love life.But, to her disbelief, she learns it’s actually 2007 – she’s twenty-eight, her teeth are straight, she’s the boss of her department – and she’s married! To a good-looking millionaire! How on earth did she land the dream life??!Pelik kan mcm na dia ley berubah jd mcm tue...idup dah berubah..dah kawen ngn org kaya, gud looking...wa wa wa...sounds like a gud synopsis review to be read of..... She can’t believe her luck – especially when she sees her stunning new home. She’s sure she’ll have a fantastic marriage once she gets to know her husband again. He’s drawn up a ‘manual of our marriage’, which should help.But as she learns more about her new self, chinks start to appear in the perfect life. All her old colleagues hate her. A rival is after her job. Then a dishevelled, sexy guy turns up… and lands a new bombshell. ha...itulah sinopsis nyer....Klu xpaham buat2 paham je la eh..hehehehe..nnti bile dah abis bc aku akan recap dengan pemahaman aku eh....hehehhehe

masih lagi mukabuku....menarik menarik menarik.....(abaikan suasana semak di backgroud pix yer)...

No comments: