Tuesday, March 6, 2012

Aktiviti Opis ~Bacaan Yaasin bil02/2012

Majlis Bacaan Yaasin Bil ke-2 utk tahun 2012...

First tym aku join sbb last tym aku "bendera merah"..lgpon tym tuh aku lom join kelab lg kot sbb tu aku buat tatau jer..hehehhe..mcm tertnya2 gak diorg xder amik gmbo ker.sbb AJK lama(2011) asyik suh amik gmbar jer tiap2 kali ada event opis....

to be honest,aku ske xtvt mcm nie...hati pun rasa tenang, n aku rs dekat dgn semua org.kpd meraka yg xjoin, next tym bleyla join...sbb mmg bermanfaat n happy...no more jiwa kacau kat opis, no more, no more......say no to JIWA KACAU!!!!!

kiter review gambo nak tak???xtau mcm ne nak start citer....


  

bila tgk gambo2 kat atas...korg mesti taksub kan???sbb ada di antara mereka2 yg kureng dgn xtvt kelab join Aktiviti kali nie..hepi nye rasa bila tgk mereka2 yg berkenaan join.Alhamdulillah....suker sangatttt!!!!!!!!!

First of all, kena special credit kat WANRUSMARINI dulu sbb ketik-ketik kamera kiter..ketak ketik ketak ketik ada 52 keping gambar in total,jd ke tak gambar tu blkg kire, tp at least dia xtekan button lain selain dr button Shutter..klu tekan button lain n adjust setting aku, mmg pantang sgt la.....hehehhehe....jgn serik yer Cik Rinie.....santekkkk gmbo cik rinie ketik!!! (klu tak puji nnti dia dah tanak amik gambo...kihkihkih)

N foremost, ramai yg menyumbang utk jamuan kecil...Alhamdulillah lg sekali....meriah sangat makanan..wlupon simple tp mmg appreciated...all d mamams are superb...(sbb sponsored)

nasik goreng ajaib...kenapa jadi ajaib???sbb ajaib kan, banyak sangat nasi goreng sampai boley amik utk makan tghari sekali...sbb tu la nama dia ajaib....sedap sbb percuma..kahkahkah...(sgt taksub n teruja ngn makanan free) nasi goreng dua tray ni di taja oleh CC Maimunah yg gojes!!!!
di antara set up utk simple brunch.....jamuan kecil


kuih kaswi+kuih badak ~tajaan CC Asmah+Asmah Dollah aka Acik Somah
donut ~tak pasti sape taja
kek ijau ~kak nad (sgt sedappp)
sambal tahun ~zila (sedap+pedas okeh)
roti+fillings ~kak tasya anggun
kek comeyl cik rinie...sedappppp!!! xmanis pon (selalu cik rinie nye kek mmg manis..kihkihkih)
dan ada selingan2.....
sumbangan kilat di atas kerugian yg di tanggung En Mat Yusme kite..kesian dia..kete kena pecah, abis barang2 berharga dia ilang...cash money+henpon pon ilang....

adiah sempena perkahwinan pertama Pn Wanie Winnie....cbe teka ape adiah dlm kotak tue???adiah mahal tuh...hehehehhe

adiah kawen lagi...bnyk nye dapat adiah...besar2 lak tue....
TQ UOLS.........

No comments: