Sunday, March 18, 2012

saya nak hot air balloon tu!!!!!!!!!

Assalamualaikum

Terjah blog sendiri dgn tidak semena2 utk update sum ___ matter!!! ini blog saya so saya boley type apa saja yg terlintas dalam kepala, minda, otak dan hati saya....

upload gambar dulu lah uols!!



 comel kan comel kan!!!!

apa la gambo belon2 bagai nie???sebenarnya ni adalah cara baru kami sambut besday kat opis.ada gak bunyik "ish, macam budak2 lah"...tp klu kita pk betul2, sambut birthday tu sendiri mmg dah macam budak2...n apa salahnya klu setahun sekali kita sambut besday n lupakan yg kita ekceli dah one year older dgn jadi budak2...bukan setahun suh men belon, sekali ja seumur hidup....

tu pun nak berkira ka????
orang dah bagi pon susah hati lagi
takkan nak letak mesin basuh seketul kat petisyen korang baru nak kata
"time kasih baucar...sayang korang" kot....?????

adakapatut????

adoiyai masalah negara betul...
(at least kitorg tak bagi adiah besday mcm bagi pingat sebab dapat Juara Pertandingan Sukan Dalaman Opis)

lupakalah sakit hati bagai nie, yg penting, kebarangkalian antara org yg suka ngan org yg tak suka adalah 20:01...xdak effect pon...langau ada dua ekor, yg lain sumer ladybird yg polka dot2 tue...kepada mereka yg suka, terima kasih kerana 'penghargaan kami terhadap anda' di hargai...

tp kepada mereka yg xsuka pun terima kasih jugak..at least bila korg bersuara, br kami sedar yg anda sebenarnya wujud kat opis tuh..klu tak bunyik, kami tak perasan lah kewujudan korang...ahaks
(ayat sedapkan hati sendiri ~ada aku kesah???)

xmo xmo xsuke xsuke
klu cter pasai opis mesti nak kuar ayat2 emo geram bagai
PERSETAN......
bosanlah beb!!!!!

........jom kita heppi heppi jer.......

P/S : nanti tym besday saya, saya tanak baloon nie...i want the HOT AIR Balloon tu taw!!!!

TQ UOLS.........

4 comments:

iszura said...

salam..sape yg x suke tu kak? memang pelik..hehe..tp biarlah mereka..semua ada pe'el memmasing kan..yg penting nti birthday sy,nk belon pink purple giteww ok! hahaha!

Azfa Bt Hj Baharudin said...
This comment has been removed by the author.
Azfa Bt Hj Baharudin said...

biasalah zura.....hehehhehehe

ok ok nnti akak cr pepel ping tuk ko eh....hehehhe

wan nurul hezrina said...

adagak langau yang tak suka.pedulikanlah..org dah memberi bukan nak hargai.hohoho