Monday, September 26, 2011

Saya Hadir Jamuan Seksyen

RSVP selalu dikaitkan dgn jemputan...
apa itu RSVP???
From the French RSVP, répondez s'il vous plaît, meaning “reply please” or "please respond".
wa...siap wikipedia lg...sbb aku mmg xtau RSVP tu stand for wut..

26 September 2011...
sekali lg opis wat jamuan mkn2..

Jamuan Hari Raya & Sambutan Hari Lahir staff baucar, BPP
Lagu raya berkumandang di setiap sudut seksyen, ada lampu liplap liplap tergantung di sana sini, baju raya warna warni, canda gurau suka2 antara staff..sgt bahagia klu hari2 adalah hari jamuan seksyen..hehehhe
(tambahan dr ari Sabtu sistem terganggu mcm tau2 ada sambutan kat opis)

enjoy lah gambo2 kat bawah....
setiap gambar membawa pelbagai cerita...











Semua yang saya cerita semestinya berlaku dalam hidup saya...enjoy my story k...

1 comment:

Wanie Samani said...

as...! kim salam kt anje :D ngehehehehe nampak dah tua muka dia hahaha