Sunday, June 17, 2012

Lama Tak Jumpa,Hati Jadi Rindu

Lalan dah lama tak jumpa Raeesa tau.Raeesa pun dah tak kenal lalan lagi.Bila jumpa lalan td asyik buat perangai jer..Kalau gelak2 pon, tym lalan acah dr jauh jer.Bila lalan nak amik dukung, nanges selakkkkkk....

Sepatutnya harini ada Photoshoot ngan baby Raeesa.Tp sebab Raeesa bad mood, kakak cakap xjadi nak amik gambar.Asyik meraung jer budak tecik nie.Ye la lama dah xjumpa Lalan kan...dia tengok je lalan dr jauh, dia ngah rewind balik kot mana dia nampak lalan dia nie..hehehhehe

Raeesa alredi 8months old.muka dah nampak a lot macam Rayyan dah..kepala pon besar macam Rayyan..so do Rayyan, dah besar, dah tak panjat2 lagi dah.datang terus mintak nak men game.lps bosan men angry bird kat lappy Lalan, #sbb Lalan nye angry bird tak update macam Angry Bird dalam Galaxy Y dia...or dalam Galaxy SII mama dia# dia mtk plak nak men game zombie, sampai nak balik pon still leka ngan Zombie dia....hehehhe....

iklan : i'm not a gadget buddy anymore.tak terkejar dgn gadget zaman sekang....


sbb takder photoshoot official ngn dak tecik aku apa lg snap2 je gambar mana yg sempat.Dahla sakit belikat tak ilang lagi.so menyukarkan aku bergerak ke hulu hilir ngan Camaro..Mostly Raniya la yg dok snap sana sini...mcm profesional lagaknya...Raniya Raniya....



kali ni datang, satu family aku tgk dah kurus...Raniya pon dah kurang makan dah sekarang.Dah kurus dah.Rayyan memanglah tanak makan langsung....makan sket2 jer, tp dia sangat suka cupcake....suka cream jer kot...kek nye tak makan.hehehhehe....apalah Rayyan nie....Kakak aku on diet..dah sebulan diet, patut aku tgk dah kurus.Baguslah, aku gak tak diet2..hehehhee..jom diet!!!!!!aiyokkkk.....tepuk dahi sendiri...

-------------------------------------------

Sambutan ape ada kek bagai nie????

Kek kononnya surprise utk si papa..Rayyan yg pilih jadinya mestilah gambar katun..yg kelakarnya....

dalam kereta
"Papa jgn tengok belakang tau, Rayyan tak beli kek pon utk Father's Day"

apalah Rayyan, surprise la sangattt!!!hahahahha

 

kek boboiboy utk papa!!!!hahahhahaha...jadiklah.....

smua menjamah kek dengan gembiranya....




Rayyan macam biasalah bukannya nak makan..makan cream je pahtu dah tanak makan lagi dah...sibuk ngan benda alah nie........


end dulu kot cerita utk hari nie..nak update gambar2 hasil Photoshoot tak jadik dak Raeesa Naurin!!hehehhe

Anyeong Uolss!!!!!!

________________________________

Raniya dapat outdoor tools yg baru...suke dier...tp penakut nak glide!!! :)


love all of u!!!!


No comments: