Wednesday, September 10, 2014

Episod 4-UNTOLD EPISODE~tribute to mr BOSS



Cerita lama....Our favourite boss..ni tahun 2011 nye cerita..tp tgk dlm Draft xpublish..mungkin terlupa publish kot...Bukan bodek ek..mmg appreciate boss yg sorang ni..kdg2 geram, kdg2 salute..biasalah nama pon boss..bukan selalu buat anak2 buah suka..klu time dia strict sket menyampahlah..time dia sporting, best lah...
pape pon, boss yang sorg ni mmg TERbaikkk lah pada kami...Semoga terus2an jadi boss yang terbaik utk anak2 buah, klu bukan boss yang backing anak2 buah, sapa lagi. 

Orang xmelawan kalau boss pandai susun kata2..kat opis sepatutnya bukan istilah STAFF BODEK BOSS je tau, mesti ada istilah BOSS BODEK STAFF jugak...baru timbul rasa senang nak bekerja bersama..klu kami suka boss, boss suh buat apa pon kami buat, in sha Allah, xrugi pon klu humble ngan anak buah... humble xbermakna sampai kena pijak kepala, tegas tapi menyenangkan...kena pandai tackle Staff lah...Bukan buat bini/buat laki...buat kawan yg boleh di ajak berbincang

tapi HUMBLE bukan POYO ok..hehehhe 

P/S : sape rasa dia dapat cake ni dialah boss yang kami maksudkan..tenkiu for all 

Tq Uolls...Anyeong

2 comments:

zamzarina said...

betoiii tuuu..ni boss pon tak kenai anak buah.. selisih kat jalan siap paling muka...haihhh

ishahannah said...

setuju az :-)