Sunday, October 2, 2011

konsert mode

salam

baru balik dr tgk konsert
Konsert lagi???
umur dah nak masuk 30 tp masih lg sibuk nak tgk konsert
hehehhehe

umur je tua..hati muda

sejak bila aku minat artis tempatan nie??
dah tua layan artis2 tempatan je lah
lg pun konsert FOC
best apa layan artis tempatan
:P  ~~OMG

pegi pon da lambat
tp xsangka lak dpt sit yg dekat ngan stage
n tangga artis naik ke pentas
last tym pakai lens kit
dpt lak dok blkg moshpit gate
dptla gambo artis jauh
kecik ja
tahun nie xbwk lens kit la
pakai 70-300mm
bapak ah..klu artis dtg dekat nmpak hidung ja
dah xboleh zoom out dah
hahahha
bersyukur je lah dgn hasil yg ada
huhuhuhu

enjoy gambo saya
rs mcm nak taruk suma gambo ja
:P ~enjoy selection je lah yek..

mak buyung nie ke hulu ke hilir..risau aku..ada satu tym tu dia hampir terjatuh...Ya Allah..napalah ko active sgt ni Sheera....tp dia amat sporting n kelakar...mcm perangai CC Mai opis aku pon ada gak...mke dah ala2 dah..hihihihi

tgklah...abes zoom out dah...dia dtg dekat sgt..hehheheh


tahun nie artis xseramai tahun lps..n setiap artis nyanyi 3 lagu ja...tahun lps punyalah ramai artis smpai anwar zain nyanyi pon org ley wat tatau ja..sbb dah bosan menunggu...yg dtg pon mak ai beribu lemon
rupa2nya ramai yg nak tgk XPDC..

tahun ni XPDC nggak ada..so org tak ramai sangat
papa pun selection artis masih antara yg terbaik...

ni bukan artis..ni suami artis...cbe tke suami siapa????setia menanti dia malam konsert nie...dok bawah pentas amik gmbo bini atas pentas....sweet tui la.....:)

nielah isteri abg "salleh'' kita td..mlm nie suara dia mmg terbaik..n bnyk betul lagu dia nyanyi....yg betul2 ada minus one 3 lagu ja..tp dia nyanyi hampir semua lagu baru dia sket2...sedapppppp gila suara..tym tarik awan yg terpilooo adalah "thumbs up"...............

dia sgt sporting okeh....n tinggi n gigi dia sgtlah putih...:P
sorryla korang..kualiti gambo kureng...seronotla tuh dpt poluk2 ngn ning....hihihihihi...aku gak kempunan melopong xdapat bergambo ngn artis..hihihihi

noh hujan...antara kumpulan yg sgt energetik malam tue...sgt...main guitar smpai tertonggeng tonggeng...si noh siap main guitar pakai gosok kat stand mikrofon..mlm ni dia dtg ngn mizz nina...tym nmpak dia n mizz nina kamera dlm beg..xsempat nk kuarkan n tgkap gmbo..itulah, xbersedia lg..hehehhe...performance yg mantapp...also thums up....

mimi fly +one nation mcees....sentiasa all out n d best..gelek+shufflin mmg mantap la diorang nie...mmg kasik abes la..xderr simpan2...mmg performer org putih nye style...xderr kemut2..nk nari nak gelek...mmg terbaekkkk....  P/S : aku terpukau dgn gelekan ganas mimi fly dr konsert tahun lps lg....hihihihi...Jue paham apa yg aku maksudkan.....:P

awi rafael ~~siap turun pentas jumpa peminat tym nyanyi...perghhh...ni mmg betul dtg tmpat duduk aku tp aku xdpt nak capture gmbo dia...sbb pki lens jauh...sowie la awi rafael penat ko turun stage nk suh aku amik gmbo ko..tp hampa..gambi jauh jugak aku post....energetik gak..sora sedap, ms nyanyi lagu ompoteh, mmg kelass la..pahtu lagu favou aku "pulanglah"...ala lagu sunday monday tuesday wednesday tu lah..mmg catchy n sing along laa sangatttt...best bro!!
antara sebab kenapa aku nak sgt g konsert nie....tingin nak tgk dato' hebat nie LIVE...n mcm na kita tgk kat TV mmg macam tue lah dia secara LIVE...xder berubah sket pon...sgt cantik+sgt merdu+sgt mempunyai stamina yg tinggi....tym nie dia nyanyi lagu raya...

lagu omputeh dia mmg sedapp, tp pronouncation Dato' masih xsedap dgr lah...huhu...sayangnya...tp papa pon masih ok lg...sedap+ske sgt tgk Dato' menari ~goyang sopan...suke sangatttttt

hattan mmg antara yg terbaik..performance yg buat kita xbosan langsung lah..n bila dia ckp dia nak kuar pentas, buat kita rasa..."ala...sketnya lagu dia nyanyi"...xpuas2 dgr hattan nie nyanyi.....

aura mawi dah berkurang...xder tarikan dah kat mamat nie.....lagu pon xder lagu baru....tp masih boley accept lagi laa.....suara mmg xberubah dr kuar AF sampai sekang, cme mana peginya aura mawi nie.....

nie lah serba sedikit gambo2 artis2 yg perform..ada lg tp xpost..kang berjela2 lak....

P/S : sakit kepala sbb duduk sebelah speaker bapak besar gajah...berdentum dentam..cair taik tinge di buatnya.... :P
semua yang saya cerita semestinya berlaku dalam hidup saya...enjoy my story k...

3 comments:

wan nurul hezrina said...

waaah besh g konsert..aku konsert ngan anak2 jerlah..haha..kak chanteknya blog ko..aku ingat nak tukar gak tamplete..mana ko amek tampletenie..chantek..huhu..

Azfa Bt Hj Baharudin said...

template nie aku campur2 la nurul...gabung2...background sume amek yg dlm blog nie jugak...

lama x update blog..bila naik keje?kitorg kata nak g, tp xg lg tgk baby baru ko..huhuhu

wan nurul hezrina said...

smlm bru naek keja..takpe aku post kt blogjer gmbr...huhu