Saturday, October 15, 2011

stuck @opis

stuck kat opis???
on saturday lagik????
n ada agenda kuar2 shoppim with sista...
aiyok...

demi keje **toing toing ~pukul kepala sendirik

jap lg mesti tutup lampu opis
aku masih lg kat opis nie
xboley nak balik
sbb ujan lah
sekang nie aku ke mana2 dlm putrajaya ni ngn motor je
malas nak bwk kereta
sejak dah bertukar dr kecik ke besar ni
jadik mls lak nak bwk keta
tmbah2 tym nk parking

klu ari cuti putrajaya mmg lengang..ssh sgt lah nak byk kenderaan excpt tym ada event la

ujan membasahi bumi malaysia...putrajaya je ujan...

jap lagi mmg nak kena balik jugaklah..
xkan nak dok kat opis smpai ujan reda kot
kul 6 lampu dah tutup

mmmmmmm

P/S : terpaksa siapkan keje as takut bz dis coming weekdays....mak nak dtg sbb adik nak konvo, audit 5s juz around d corner, nak ukur badan utk jaket rasmi seksyen lg...mmmmmmm

2 comments:

wan nurul hezrina said...

waaah manyak bz noo..lawa header..kak watkanlah nurul header satu..huhu..kak ko letaklah shoutbox kat blog ko nih..bleh aku komen kat situ jugak

Azfa Bt Hj Baharudin said...

mcm na nak buat yang...ai ni buta blog sket.....huhuhu..nak nuffnang/adsense pon asyik kena reject ja.....