Tuesday, July 3, 2012

Selamat Hari Lahir Azfa

Hari ni 3rd of July tahun 2012
apa yg spesel ngan tarikh nie???

sbb pada tarikh ni lahirlah seorang manusia comel ke muka bumi...ahaks...


tahun nie sambutan lain dari tahun2 sebelum ni..kenapa eh??tahun ni tak se excited dr tahun2 lepas.tahun nie lebih matang...sbb tahun nielah, usia saya dah menginjak ke alam 30-an..aiyok!!dah tua, spttnya dah lebih matang....

rindu tym tecik2 dulu...takder masalah pon...hukhuk





 

resolution????

takder untuk tahun nie...

cukuplah mengharapkan dan berdoa agar
*hari-hari yg di lalui sepanjang hidup ni di permudahkan
*dikurniakan zuriat
*diberi kesihatan yang baik
*dikelilingi kawan2 yang mulia hati
*mereka2 yang busuk hati dan suka cari salah orang lain+ske pandang rendah kat orang dibuka pintu hati utk bertaubat
*lulus semua exam kenaikan pangkat sbb tak sabar nak jadi pegawai (jd kerani asyik kena bambu ja) ~salah wat baucer kerani sorang je kena, pdhal ada je sain pemeriksa kt baucer, kerani penyedia je kot!!!huhu

n yang paling penting
*mak, abah n suami sihat sepenuhnya!!!

P/S : tiap2 hari pepagi bangun je dah ada rasa malas nak g keje.mcm na nie???tak suka kat orang tu, tak suka kat orang ni.benci itu, benci ini!!!



P/S : hari ni nak tgk berapa wish yg aku dapat, kalau tak memberansangkan aku dah tanak ingat besday orang lain lg!!!!!dah tanak wat kad lg, dah tanak suh fizah tiup belon lg!!!!!!ingat besday org tp org wat tatau je ngan besday kita ~sessi menjaga hati sendiri~ :)

P/S : congrats to adik katun aku, hari nie first day dia ngajar sbg guru ganti kat sekolah berapit, bkt mertajam!!!subjek sains lak tu, ajar budak cina lak tue, ahaks n yg paling penting ajar budak form 4 n 5...hehehehhe gud luck dikkk!!!!!!!!

MODE : rindu kat mak.........


3 comments:

wan nurul hezrina said...

hepi buffday kak=)semoga ko murah rezeki n panjang umur..sihat2 sokmo n dikurniakan cahayamata cepat2..amin amin..eh ustaz don2 ckp g2..huhu akupun rasa nak bentijew tp sayanggg

iszura said...

happy birthday kak az! semoga dilimpahi rahmat ALLAH yang tak terhingga,dikurniakan kesihatan yang berpanjangan,dikurniakan zuriat yg soleh n solehah(AMIN UTK SY JUGA!) dan semoga berjaya naik pangkat! ;) sanahilwa ya kak az!

Aznin Baharudin said...

kak, kna tmbh lg satu.. "ajaq kelas blakang plak tuh"... haha..

happy birthday!! thn nie xdak hadiah sbb kamu pon xbg sy hadiah. kira adil la yok.. happy 30th.. dah TUAAAAAAAAAA!